Evenementen agenda 2017

Place Du Tertre 1 juli 2017

Dit jaar krijgen we een prachtig programma. Een deel daarvan gaan we niet verklappen maar iedereen kent de sfeer van Moulin Rouge.

 Er zijn 29 kramen vol met schilderijen, beelden, handbeschilderd servies, brocante met een artistieke toetsen, kleding met printen van bekende schilderijen. Natuurlijk een uitgebreide catering en het terras met parasols staat klaar en kinderen kunnen weer superbellen blazen. Verder is er een mooi loungeplek gemaakt in de sfeer van de Moulin Rouge.

Natuurlijk is er ook de hele dag live muziek en wordt er om 14.30 uur een performance schilderen op muziek gegeven door Ingrid Jansen. In het atelier is de 'painting pendula' te bewonderen en kan er gewerkt worden aan het lijnverhaal. De 25 finalisten exposeren hun schilderijen. Dit jaar zal er een vakjury, bestaande uit de kunsthistoricus Aldwin Kroeze, Stefan Filarske kunstenaar, van het kunstbemiddelingsbureau Booart en de kunstenares Dieuwer Elema, de schilderijen beoordelen.  Aan het eind van de dag zullen de prijswinnaars bekend gemaakt worden. 

En om niet te vergeten. U wordt ontvangen door een groot schilder en Parijzenaar.

Een gedicht leidt u in stappen over het terrein. 

Let op de voetstappen die het goede van het leven bij elkaar brengt.