Workshops voor bedrijven


workshop dineke buiten klein.jpg - 169.30 Kb


Een dag, middag en/of avond, ontspannen schilderen in een mooie omgeving met je collega’s?

Wij maken workshops helemaal op maat. Er zijn allerlei mogelijkheden te bedenken aangepast aan elke denkbare wens.
kopie van p1010021.jpg - 76.44 Kb

Teambuilding…..

Samen een groot schilderij maken, die later bijvoorbeeld in de hal van het bedrijf hangt. Ontspannend, leerzaam en de herinnering aan een leuke dag is altijd zichtbaar.

De generatie Einstein en een mozaïek van schilderijen……

Nieuws lezen als journalisten. Films kijken als regisseurs. Reclame kijken als reclamemakers. De nieuwe positieve, slimme generatie vergt een geheel nieuwe benadering. Als communicatie verkeerd is, dan raak je ze kwijt. Dan blijven ze onverschillig of keren ze zich zelfs van je af. Deze generatie heet de Einsteingeneratie en werken zeer individualistisch binnen een bedrijf, maar toch naar een gezamelijk doel toe.
Deze workshop laat de “oudere” generatie samenwerken om met de Einstein generatie tot een gezamenlijke prestatie te komen.

Iedereen kan schilderen en de kunst van het loslaten…..

Laat je leiden door je gevoel, ontdek welke kleur bij je hoort en welke er ontbreken. Laat alles los. Alles mag en niets is raar. En wat heel belangrijk is, niets mislukt.

Kleur en de spirituele wetten van het succes…..

Laat je dromen in vervulling gaan. Er is niets dat apart staat, er zijn alleen verbindingen. Door het “wij tegen zij” denken te beëindigen, kun je een einde maken aan strijd. Er is alleen wij niet zij. Er is alleen ik, er is alleen wij. Onzekerheid is een essentieel ingrediënt van ervaringen. In de bereidheid onzekerheid te accepteren, zullen oplossingen spontaan volgen uit het probleem, uit de verwarring, wanorde en chaos.Spel van samenwerking…..

Veel ideeën hebben, maar het komt er niet van ze in de praktijk te brengen.
De linkerhelft van de hersenen staat voor het verstandelijke en motorieke en de rechterhelft van de hersenen staat voor het creatieve deel. Door het spel van kopiëren leer je deze delen met elkaar samen te laten werken. Een spel die niet alleen inzicht geeft in jezelf, maar ook inzicht in de samenwerking binnen het bedrijf. De ideeën worden gerealiseerd!

Enthousiasmeren, een workshop zonder verf. en penselen…..

Enthousiasme kan heel aanstekelijk werken. Door deze houding oprecht te hebben krijg je veel gedaan en maak je andere weer nieuwsgierig. In deze workshop gaan we vanuit de kunstgeschiedenis kijken hoe kunstenaars je kunnen prikkelen, alert en actief kunnen maken en wat wij van ze kunnen leren.

Lunchen…dineren…buffet..

Ook over de innerlijke mens denken wij na. Wij kunnen de workshops combineren met een buffet of barbecue, …aangepast aan thema’s zoals kleur, Italiaans, Frans… of met mooi weer, lunchen, picknicken, in de prachtige natuur, of binnen aan gezellig aangeklede tafels. Er zijn tal van combinaties mogelijk.